Kezdő Furulya Oktatás

Kezdő Furulya oktatás

Tanuld meg az alapokat, és furulyázz magabiztosan

Milyen érzés lenne, ha azt mondanám, hogy Te is képes lehetsz gyönyörűen megszólaltatni egy furulyát?

Mit szólnál, ha mindezekhez könnyedebb technikájú, viszont mégis élvezhető darabokon keresztül tanulnánk meg?

Amik nem csak tökéletesek egy kezdő számára, hanem még izgalmasak is. Mint például gyerekdalok, népdalok.

  • Fejlődni fognak a zenei képességeid

  • Javulni fog az érzelmi intelligenciád

  • Könnyedén megtanulod a legfontosabb alapokat

  • Bele fogsz szeretni a zenébe

Hiszem, hogy mindenki egyéniség, és van benne egy csiszolatlan gyémánt. Az egyéni adottságaidra fogunk építkezni, s egyéni célokat kitűzni, hogy még jobb lehessen a haladás gyorsasága és iránya.

3. – 4. osztályos korig ajánlom a furulyát, idősebbeknél a fuvolát javaslom.

A hangok megszólaltatása után a kotta olvasást is megtanuljuk, majd könnyebb gyerek dalokon és népdalokon keresztül fejlődünk, míg az általad kedvelt zenéket is megtanulhatod. Zeneiskolás kötöttségek nincsenek, pl. nincs plusz szolfézs, mert minden fontosat elmondok az órákon.

“A zene célja nem az, hogy ítéletet mondjunk róla, hanem, hogy táplálkozzunk vele. A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem éle vele: lelki vérszegénységben él és hal. Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. A zene rendeltetése: belső világunk jobb megismerése, felvirágozása és kiteljesedése.”

KODÁLY ZOLTÁN • ZENESZERZŐ

“Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza.”

KODÁLY ZOLTÁN • ZENESZERZŐ
0%
INGYENES ELSŐ ÓRA

Az első óra kötetlen, és ingyenes

Gyere, és ismerjük meg egymást. Nézzük meg az első órán, hogy milyen szinten vagy, és mik legyenek a következő lépések, hogy ki tudj bontakozni.